Diensten.

Wij zetten ons in voor een mooiere wereld. Boendoek biedt zijn expertise aan om jouw merk identiteit te geven en naar het volgende level te tillen. Wij zijn klaar voor een nieuwe uitdaging, jij ook?

Digital.

In deze tijd is het internet niet meer weg te denken. Jouw onderneming, webshop of portfolio verdient een krachtige online uitstraling. Boendoek vertaalt je wensen in een volledig verzorgde website die geoptimaliseerd is voor zoekmachines én waar jij zelf de volledige controle over kan houden.

Altijd online.

Naast dat je de meeste wijzigingen gemakkelijk zelf kan doorvoeren staan wij altijd voor je klaar als het even niet lukt. Voor een klein bedrag per maand zorgen we ervoor dat je site up-to-date en beveiligd blijft. Daarnaast staan we paraat voor al je vragen en eventuele grotere wijzigingen.

Proces.

Branding.

Op een goede huisstijl kun je bouwen. Boendoek is gespecialiseerd in het ontwerpen van een identiteit die naadloos aansluit bij jouw bedrijf. Of je nou zelf al de grootste ideeën hebt of er compleet blanco in stapt, wij helpen je graag. Natuurlijk kan je ook voor een opfrisbeurt van je huidige huisstijl bij ons terecht.

Print.

Laat je huisstijl toepassen in de oneindige mogelijkheden van drukwerk. Van een nieuwe menukaart voor je net geopende café tot een billboard langs de snelweg, alles is mogelijk. Wij zorgen voor een passend ontwerp en kunnen het drukwerk voor een scherp tarief bij je laten leveren.

FAQ.

Het is begrijpelijk als je nog vragen hebt. Hier geven we vast antwoord op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij, neem dan contact met ons op of bereik ons direct via 085 301 91 50.

De exacte prijs verschilt natuurlijk per project en bepalen we altijd in overleg met jou. Om een indicatie te geven hebben we een aantal prijzen op een rij gezet.

  • Volledige huisstijl v.a. €1750,-
  • Website v.a. €500,-

 

Voel je vrij om een offerte aan te vragen via onze offerte-tool zodat we je een beter beeld kunnen geven van de kosten.

*Alle prijzen zijn excl. BTW

Jazeker! Je kan gebruik maken van onze offerte-tool of via een van de vele kanalen contact met ons opnemen. Ook als je nog niet zeker weet welke producten je exact nodig hebt helpen we je graag.

Voor het ontwikkelen van jouw ontwerp maken we gebruik van vijf kernwaarden; ontdekken, ontwerpen, op de hoogte houden, ontplooien en overdragen. We doorlopen deze stappen een aantal keer door om tot het perfecte ontwerp te komen.

Ja. Elk product leveren we in meerdere bestandsformaten aan en zijn helemaal van jou. Natuurlijk zijn we altijd beschikbaar als je nog een wijziging wil doorvoeren. Het enige waar wij jouw ontwerp of website voor gebruiken is in ons portfolio.

Boendoek begint altijd met een uitgebreid ontwerp voor jouw website. Ga je akkoord, dan bouwen we de website stukje voor stukje op in het meest gebruikte CMS (Content Management System) ter wereld. Het grootste voordeel hiervan is dat je zelf gemakkelijk teksten en foto’s kan aanpassen.

Hoera! Je website is live. Het is natuurlijk belangrijk dat je site goed wordt gevonden in alle zoekmachines. Boendoek zorgt voor een goede SEO (Search Engine Optimalisation) en kan je volledig ontzorgen door de website up-to-date en beveiligd te houden.

Wij zijn boendoek,
wie ben jij?

Wij staan klaar voor al je vragen, ideeën en wensen. Niks is te gek, laat het ons vooral weten.