Duurzamer.

Wij zetten ons in voor een mooiere wereld. Daarbij is stilstaan bij de impact op maatschappij en milieu steeds belangrijker. Zo proberen we elke dag een stukje duurzamer te worden, ook voor onze klanten.

Bewust.

Waar we kunnen proberen we impact op het milieu te limiteren, helaas is dit niet altijd mogelijk. Daarom compenseren we graag onze CO2-uitstoot. Zo doneren we voor ons eigen werk, het online houden van onze online diensten en het werk wat we opleveren aan jou aan Trees for All. Door samen bomen te planten dragen we bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden voor iedereen.

Kies groen.

This website is hosted Green - checked by thegreenwebfoundation.org

Onze eigen website draait op Nederlandse servers die worden voorzien van 100% groene stroom. We kiezen ervoor om samen te werken met hosting-providers die iets terug doen voor het milieu en hopen dat jij dat ook doet. Boendoek denkt graag mee.

0

Bomen.

Sustainable Development Goals.

Om bij te dragen aan duurzame ontwikkelingen doneren we aan FairClimateFund. Hiermee compenseren we twee ton CO2, wat ongeveer gelijk staat aan het gas- en energieverbruik van onze werkzaamheden in een jaar, en zorgen we voor een bijdrage aan betere leefomstandigheden voor mensen in kwetsbare gebieden. Door de projecten die we steunen zetten we ons in voor de volgende doelen:

Birds, bees & business.

In het zuiden van Burkina Faso zijn veel vrouwen afhankelijk van de oogst en verwerking van sheanoten. De verwerking hiervan heeft een impact op het milieu. Met name het koken van de noten op een traditionele “drie stenen vuur” betekent dat er veel hout verbruikt wordt. FairClimateFund biedt de mogelijkheid om verbeterde kooktoestellen te gebruiken. Deze zijn gemaakt van lokale materialen en verminderen het houtverbruik met 23,4% en daarmee de druk op bomen.

Wij zijn boendoek,
wie ben jij?

Wij staan klaar voor al je vragen, ideeën en wensen. Niks is te gek, laat het ons vooral weten.

nl_NL